Home
ZX Spectrum computer 1982
In de jaren 60 van de vorige eeuw kwam ik in aanraking met computers bij de firma W. A. Scholten waar ik toen werkte. Dit was een van mijn eerste comp...
Spoorwegen
Station bij Oldenzaal
Kaart Oldenzaal 1605
Oldenzaal wordt ingenomen door de Spanjaarden onder leiding van Spinola in 1605. Plattegrond is nu nog te gebruiken.
Spoorwegen
Station bij Oldenzaal
Ruimtevaart
Kaart met handtekening van Wubbo Ockels, Nederlands eerste astronaut. Hij maakte in 1985 een ruimtereis met de Challenger.
Kaart Oldenzaal 1626
Postgeschiedenis Oldenzaal
Brief Oldenzaal lokaal uit 1941. Geweigerd om het port. Port bedrag is afgeschreven.

Sinds 26-11-2015 is de nieuwe website van Willy Ahlers online. Hij draait met de nieuwste software en is ook responsive, d.w.z. dat hij zich nu ook goed aanpast aan tablet en telefoon. Alle artikelen, links en berichten zijn overgezet.

Adobe Flash Platform

De presentatiesoftware (Adobe Presenter) die op deze website draait maakt gebruik van Adobe Flash en jammergenoeg ondersteunt Google de flash software niet meer op Android tablets en Android telefoons in combinatie met de Google internet browser. Flash werkt wel met Internet Explorer, Firefox en Safari.  Je moet dan wel de laatste versie installeren van Adobe Flash Player voor Android. Die kun je hieronder vinden:

https://helpx.adobe.com/nl/flash-player/kb/archived-flash-player-versions.html 

Daar staan de laatste versies van Adobe Flash Player. Afhankelijk van de Android versie 2, 3 of 4 download je dan de laatste versie (dat is een APK bestand). Deze installeer je op de mobiele telefoon met een APP als b.v. APK installer en bij de vraag of Google Playstore dit automatische mag updaten geef je aan dat dit NIET mag.

Aangezien Powerpoint bestanden veel te groot zijn om te presenteren op een website ben ik op zoek naar andere software om dit toch op een nette manier te kunnen blijven presenteren. Mocht iemand een manier weten om Powerpoint bestanden van bijvoorbeeld 70 mb te verkleinen en om te zetten naar een format die draait op een website (onder Windows, Android) net als Powerpoint of Adobe Presenter dat doet hoor ik het graag.

Rudo Hermsen
Mobiel: 06 19009274
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

 

 

 

 

 

 

Our website is protected by DMC Firewall!