Postgeschiedenis

Sinds 26-11-2015 is de nieuwe website van Willy Ahlers online. Hij draait met de nieuwste software en is ook responsive, d.w.z. dat hij zich nu ook goed aanpast aan tablet en telefoon. Alle artikelen, links en berichten zijn overgezet.

Adobe Flash Platform

De presentatiesoftware (Adobe Presenter) die op deze website draait maakt gebruik van Adobe Flash en jammergenoeg ondersteunt Google de flash software niet meer op Android tablets en Android telefoons in combinatie met de Google internet browser. Flash werkt wel met Internet Explorer, Firefox en Safari.  Je moet dan wel de laatste versie installeren van Adobe Flash Player voor Android. Die kun je hieronder vinden:

https://helpx.adobe.com/nl/flash-player/kb/archived-flash-player-versions.html 

Daar staan de laatste versies van Adobe Flash Player. Afhankelijk van de Android versie 2, 3 of 4 download je dan de laatste versie (dat is een APK bestand). Deze installeer je op de mobiele telefoon met een APP als b.v. APK installer en bij de vraag of Google Playstore dit automatische mag updaten geef je aan dat dit NIET mag.

Aangezien Powerpoint bestanden veel te groot zijn om te presenteren op een website ben ik op zoek naar andere software om dit toch op een nette manier te kunnen blijven presenteren. Mocht iemand een manier weten om Powerpoint bestanden van bijvoorbeeld 70 mb te verkleinen en om te zetten naar een format die draait op een website (onder Windows, Android) net als Powerpoint of Adobe Presenter dat doet hoor ik het graag.

Rudo Hermsen
Mobiel: 06 19009274
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

 

 

 

 

 

 

DMC Firewall is a Joomla Security extension!